Blik op de toekomst - OOMT

Blik op de toekomst

Wat kunnen we in de toekomst verwachten op het gebied van mobiliteit? Wordt thuiswerken de norm en verdwijnt de leaseauto uit het straatbeeld? Of fietsen we elektrisch naar ons werk? En hoe zit het met vervuilende maar o zo mooie oldtimers? Wat valt er eigenlijk nog te sleutelen in 2030? We vroegen het mobiliteitsexpert Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility van de TU Eindhoven.

Zo komen er steeds meer e-bikes. En specialisten maken een opmars. Toen Evert Lans van ELAN Bikes Support in 2017 voor zichzelf begon, koos hij doelbewust voor specialisatie. “Met een specialisme kan je jezelf onderscheiden. Maar dat moet je vervolgens wel samen met je team waarmaken.” Hoe doen zij dat? Lees er hier alles over

Een fietstechnicus moet tegenwoordig van vele markten thuiszijn. Fietsen zitten vol elektronica. De werkzaamheden veranderen: diagnose stellen, uitlezen en storingen zoeken. Voor Patrick Timmermans van ELAN Bikes Support kan een reparatie niet ingewikkeld genoeg zijn. “We zijn hier allemaal een beetje fietsnerds”, zegt hij met een knipoog.

Lees er alles over in de booster online special over de toekomst

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.