Ondersteuning van OOMT - OOMT

Als je ze goed begeleidt, zijn studenten een waardevolle aanwinst voor je bedrijf.

Ondersteuning van OOMT

BBL-studenten zijn onze vakmensen van de toekomst. En als je ze goed begeleidt, zijn studenten ook een waardevolle aanwinst voor je bedrijf. Daar helpt OOMT je graag bij met handige trainingen en workshops en vaak ook financiële ondersteuning. Maar ook met een speciale BBL-adviseur.

BBL-adviseur

De BBL-adviseur van OOMT gaat met jou in gesprek over ‘goed leermeesterschap’. Hij helpt jou bij jouw ontwikkeling als leermeester, zodat je studenten op een goede manier kunt begeleiden om zo hun vakbekwaamheid te versterken. Daarnaast kan de BBL-adviseur helpen bij het tot stand komen van een goede match tussen jouw bedrijf en een BBL-student.

Dit is onze BBL-adviseur:


Erikjan van Rijn
mail Erikjan
06 50086322

Financiële ondersteuning

  • Met de leermeester trainingen van Innovam leer je wat de taken van een leermeester zijn en hoe je een leerjaar organiseert. Ben je eenmaal leermeester, blijf dan fris en op de hoogte met een aanvullende (online) training. Alle trainingen worden door de (financiële) stimulering van OOMT nog aantrekkelijker. 
  • Een beginnende BBL’er in de werkplaats! Spannend voor hem of haar en het begin van een flinke investering voor jou en je bedrijf. Een goed begin is goud waard en daarom is er het startpakket voor je nieuwe BBL-student. Ook dit startpakket wordt financieel ondersteund door OOMT.

Speciaal voor tweewielerbedrijven

Voor vragen en tips op maat

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.