Video: 'Ik rij mijn Kever als daily!' - OOMT

Video: ‘Ik rij mijn Kever als daily!’

Bart is een echte keverliefhebber. Hij heeft al zijn hele leven een voorliefde voor deze klassieke auto’s. Zijn eerste auto was een groene kever, en die heeft hij nog steeds. Na 30 jaar rijdt hij nog steeds! Bart is niet zoals veel andere klassieke-autoliefhebbers. Hij rijdt zijn kever niet alleen met mooi weer. Hij gebruikt hem als daily driver, dus elke dag. Dat betekent dat hij er af en toe zelf aan moet sleutelen om hem weer in topconditie te houden. In Mijn Voertuig & Ik gaat Alberto langs bij mensen met bijzondere voertuigen. Vol enthousiasme vertellen zij over hun grootste passie, maar ook over werken in de mobiliteitsbranche. Heb jij ook een bijzonder voertuig waar je graag iets over wilt vertellen? Stuur een mail naar servicedesk@oomt.nl!

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.