Als leidinggevende maak je het verschil

Veel bedrijven hebben te maken met een tekort aan geschoolde medewerkers. Terwijl het aan de voorkant moeilijk is om nieuwe mensen aan te nemen, verdwijnen aan de achterkant medewerkers soms onnodig naar andere bedrijven, naar andere sectoren of naar de WIA. Je wilt je medewerkers dus graag duurzaam inzetbaar houden en er voor zorgen dat ze met plezier naar hun werk gaan. Als je als leidinggevende actief bijdraagt aan de coaching en ontwikkeling van je team blijf je als werkgever aantrekkelijk en hebben medewerkers het meer naar hun zin.

Succesvol veranderen
Veranderingen in organisaties gaan vaak gepaard met verwarring, weerstand, chaos, frustratie en angst. Maar dat hoeft niet. Vaak is het net één ingrediënt wat mist om een verandering succesvol te laten zijn. Hoe je succesvol kunt veranderen, dat laten we zien in deze deze workshop!

Hoeveel werkplezier is er in jouw bedrijf?
Werken jouw mensen met plezier? Is er een goede werksfeer? Geven jullie elkaar voldoende feedback? Doe nu de test en bekijk hoe je een nog betere leider wordt. En wil je daar meteen aan werken? OOMT organiseert daarvoor de workshop leidinggeven.