Vooruitkijkers - OOMT

Over werk, leren, twijfels, en doorzetten

Je werkt én zit nog op school… Ja, dat is even wennen en soms lastig. Toch is doorzetten de moeite waard. Let maar op. De mobiliteitsbranche brengt je verder.

“Altijd 100% happy op je werk bestaat niet”

Twijfels

Weet dat iedereen momenten kent dat het werk tegen kan vallen. Twijfel is herkenbaar en niet erg. Soms is de oplossing dichterbij dan je denkt.

Vraag en antwoord
Denk je weleens aan stoppen? Praat eerst met mensen die je vertrouwt of ga in gesprek met een coach. Dit helpt je om verder te komen.

Kijk vooruit!

Kijk niet alleen naar vandaag maar kijk vooral eens vooruit. Waar wil je naartoe? Je haalt meer uit je talent als je er zelf richting aan geeft. Ontdek wat je wil en laat het weten. Wil je weten hoe je dit goed kan aanpakken?

Vraag het een OOMT-coach

‘Ergens beginnen is best lastig’

Daar sta je dan ineens: in de werkplaats van je dromen. Of nou ja… Ergens beginnen is best lastig. Je moet werken én leren hoe het allemaal werkt. Zelfs de werkplaats kan dan best een keertje tegenvallen. Wat doe je dan?

Bekijk de video

‘Doorzetten en veel leren’

Hoe denken leerlingen? Welke verschillende leerwijzen zijn er en wat doet een leerling-coach eigenlijk? Bekijk waarom Amega zo succesvol is in het opleiden én behouden van leerlingen.

Bekijk de video

Wat voor werker ben jij?

Scan jezelf en ontdek wat jouw voordelen en valkuilen zijn.

Doe de scan

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.