Zo helpt een OOMT-coach jou verder… - OOMT

Zo helpt een OOMT-coach jou verder…

Werkgever Brenda Zwinkels vertelt hoe OOMT haar geholpen heeft met het voeren van de functionerings- en ontwikkelingsgesprekken met al haar 15 medewerkers. ‘De OOMT coach heeft mij geholpen door aanwezig te zijn bij deze gesprekken en ik kreeg feedback op het voeren van het functioneringsgesprek, daar was ik al heel blij mee. De medewerker kreeg ook feedback en tips over welke opleidingen hij of zij zou kunnen doen.’

Haar chef werkplaats Raymond Blok was ook blij met het overleg. ‘Ik ben na het gesprek met de OOMT-coach meteen gaan onderzoeken welke opleiding ik kon gaan doen. Ik kwam uit op een online opleiding ‘leidinggeven’. Die eerste les was best spannend, je ziet alleen maar gezichten op een schermpje. Maar toch veel geleerd, binnenkort ga ik naar les twee’.

Welke vraag heb jij voor onze OOMT-coaches?

  1. Meld je aan. Mail naar servicedesk@OOMT.nl of bel 0800 – 0155.
  2. Een coach neemt contact met je op om een afspraak met je te maken.
  3. Samen met je coach bepaal je wat je doel is, welke stappen je gaat zetten en welke vorm van coaching daar het beste bij past.
  4. Samen maak je een ontwikkelingsplan.
  5. Je gaat met het plan aan de slag. De coach neemt later contact op om te kijken of er nog vragen zijn.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.