Video: ‘Ik kreeg een verkeersongeval met mijn droomauto’ - OOMT

Video: ‘Ik kreeg een verkeersongeval met mijn droomauto’

In Mijn Voertuig & Ik gaat Alberto langs bij mensen die een bijzonder voertuig hebben. In deze aflevering maak je kennis met Dorian. Waar sommige mensen een oude auto zien staan, ziet Dorian alleen maar kansen. Zijn eerste liefde? Een Volkswagen Golf 2, zijn droomauto. Alleen na een verkeersongeval was het einde oefening voor deze bolide. Maar het liep goed af en hij is nog steeds autofreak.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.