SLIM subsidie sinds 2 maart beschikbaar voor leren en ontwikkelen in je bedrijf - OOMT

SLIM subsidie sinds 2 maart beschikbaar voor leren en ontwikkelen in je bedrijf

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf dit jaar € 48 miljoen per jaar beschikbaar voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het midden- en kleinbedrijf (mkb). De subsidieregeling staat onder meer open voor individuele mkb-ondernemingen, zoals bedrijven in onze mobiliteitsbranche.

Vanaf 2 maart 2020 kunnen bedrijven bij de overheid subsidie aanvragen voor allerlei initiatieven gericht op leren en ontwikkelen. Denk hierbij aan het onderzoeken van scholings- en opleidingsbehoeften of het laten ontwikkelen van loopbaanadviezen voor medewerkers.

De regeling biedt ook ruimte voor initiatieven gericht op het ontwikkelen of invoeren van een methode die medewerkers in uw bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld het oprichten van een bedrijfsschool, het ontwikkelen en implementeren van een systeem van periodieke ontwikkelgesprekken met medewerkers of het opschalen of uitbreiden van andere succesvolle projecten. Tot slot kunnen werkgevers subsidie aanvragen voor het bieden van een praktijkleerplaats voor (delen van) een mbo-opleiding in de derde leerweg.

In deze PDF  lees je meer over de regeling en waar je eventueel voor in aanmerking komt. Daarin staat ook waar je de subsidie kunt aanvragen.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.