Oude systeem Branche RI&E wordt na 31 december 2023 verwijderd - OOMT

Oude systeem Branche RI&E wordt na 31 december 2023 verwijderd

Vorig jaar is OOMT overgestapt op een nieuw systeem van de RI&E. Deze overstap was nodig omdat het oude systeem (na ruim 10 jaar dienst) technisch verouderd is. Het nieuwe systeem biedt meer faciliteiten en is ook gemakkelijker in gebruik. Veel mensen zijn inmiddels overgestapt, maar wellicht jij nog niet? Het oude systeem zal nog tot 31 december 2023 toegankelijk blijven: daarna verdwijnen alle data. Dus heb je nog een RI&E in het oude systeem staan?  Zorg dan dat je je spullen op tijd naar je eigen computer downloadt. Hier staat uitgelegd hoe je dat eenvoudig kunt doen. En een tip voor jou: maak ook een account aan in de huidige branche RI&E. Deze is vernieuwd en een stuk gebruiksvriendelijker. 

Nu meteen een nieuwe RIE maken?

Klik op de button hieronder als je een gebruikersnaam aan wilt maken. Je komt dan in het ArboManagementSysteem (AMS) van OOMT. Elk bedrijf dat valt onder de cao Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf kan hier terecht.
Let op: dit geldt niet voor schade- en carrosseriebedrijven, tankstations en autowasbedrijven

  • Tankstations en autowasbedrijven kunnen hun RI&E hier vinden.
  • Schade- en carrosseriebedrijven kunnen voor hun RI&E contact opnemen met de helpdesk van EHS Services, bereikbaar op 085-2006159 of via christa@ehs-services.nl.

OOMT gaat zorgvuldig om met de gegevens die wij van u ontvangen. Wilt u meer weten over de verwerking van uw persoonsgegevens, lees dan het OOMT privacystatement

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.