Veel nieuwe medewerkers zijn ongeschoold. Zo geef je ze een goede basis - OOMT
Onderzoek

Veel nieuwe medewerkers zijn ongeschoold. Zo geef je ze een goede basis

Maar liefst 76% van de nieuwe medewerkers in de tweewielerbranche heeft geen afgeronde fietsopleiding. Dat blijkt uit het nieuwste onderzoeksrapport over de fietsbranche van BOVAG en KPMG. Dat is een uitdaging, want fietstechniek wordt ingewikkelder en klanten worden kritischer.

Hoe geef je nieuwe medewerkers snel een goede basis? Hoe ontdek je wat hun talenten zijn? Welke ontwikkelmogelijkheden zijn er? Wist je bijvoorbeeld dat nieuwe medewerkers zonder diploma het certificaat Branchespecialist Tweewielers kunnen halen?

Er zijn veel mogelijkheden. Vaak hebben werkgevers niet genoeg tijd om dit zelf uit te zoeken. OOMT helpt je graag verder. Kies een onderwerp en ontdek wat OOMT voor jou kan doen.

OOMT coaching
De coaches van OOMT kunnen je helpen bij zaken als “ik wil me graag verder ontwikkelen maar ik weet niet zo goed hoe ik dat aan moet pakken”.

Eigen regie
Hoe pak ik zelf, laat ik mijn medewerkers hun eigen regie nemen. Geef richting en ruimte maar bied ook ruggensteun.

Inwerken
Wat is het belang van een juiste inwerkperiode, hoe doe ik dat en wie betrek ik hierbij?

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.