Meer onderhoud en reparatie met minder mensen. Hoe pak ik dat aan? - OOMT
Onderzoek

Meer onderhoud en reparatie met minder mensen. Hoe pak ik dat aan?

De instroom van de tweewielerbranche is groter dan de uitstroom. Er komen meer nieuwe medewerkers bij dan dat er weggaan. Dat is positief. Maar de vraag naar onderhoud en reparatie groeit ook. De komende jaren groeit de onderhoudsvraag sneller dan de instroom.

Elektrische fietsen zijn een grote aanjager voor de tweewielerwerkplaats. De vraag naar onderhoud en reparatie voor e-bikes groeit relatief harder dan de verkoop van nieuwe fietsen (bron: BOVAG/KPMG Netwerkstudie Nederlandse Fietsenbranche 2023).

Wat betekent dit voor de tweewielerwerkplaats? Dat je met minder mensen meer werk moet doen. Uitdagend, want het is nu al zo druk! Met de juiste vakkennis, goede samenwerking en duidelijke communicatie kan je sneller en beter samenwerken. Zo werk je efficiënter en doe je meer in minder tijd.

Nieuwsgierig hoe je meer uit jouw team kan halen? De adviseurs van OOMT gaan graag met jou en je medewerkers in gesprek. Klik op de button en neem contact op met een adviseur.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.