Fietstechniek wordt ingewikkelder. Ben jij er klaar voor? - OOMT
Onderzoek

Fietstechniek wordt ingewikkelder. Ben jij er klaar voor?

Fietstechniek staat niet stil. Elektrische aandrijving, software, nieuwe schakelsystemen, nieuwe remsystemen: er verandert veel. Dat heeft allemaal invloed op het werk van fietstechnici. Ben jij klaar voor de fietstechniek van de toekomst?

In de werkplaats krijg je vaker te maken met nieuwe en complexe techniek (bron: BOVAG/KPMG Netwerkstudie Nederlandse Fietsenbranche 2023). Onderhoud, reparatie en storingdiagnose worden lastiger. Zonder de juiste kennis is het lastig om aan de nieuwste fietsen te werken. Heb jij de juiste technische kennis in huis? Of kan jouw vakkennis wel een opfrisbeurt gebruiken?

Fietstechniek verandert. Het is belangrijk dat jouw vakkennis meeverandert. Misschien wil je graag een training of opleiding volgen. Of misschien wil je jezelf specialiseren. Zo kan je sneller, gemakkelijker en leuker werken.

Wil je weten wat er mogelijk is? De coaches van OOMT zijn er voor jou. Ze helpen je graag op weg.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.