Elektrische auto’s: minder onderhoud, meer vakkennis. Ben jij er klaar voor? - OOMT
Onderzoek

Elektrische auto’s: minder onderhoud, meer vakkennis. Ben jij er klaar voor?

Autobedrijven krijgen steeds vaker te maken met elektrische auto’s. Bijna elke werkplaats krijgt elektrische auto’s binnen voor onderhoud of reparatie Dat heeft gevolgen voor het werk van autotechnici. Heb jij de kennis in huis om aan een EV te werken?

Door elektrische auto’s verandert het werk in de werkplaats. Een elektrische auto heeft minder onderhoud nodig dan een auto met een verbrandingsmotor. Voor diagnose en reparatie aan een EV is specialistische vakkennis nodig. Dat blijkt uit onderzoek van BOVAG.

Heb jij de kennis in huis om veilig en deskundig aan een EV te werken? Of kan jouw vakkennis wel een onderhoudsbeurt gebruiken?

Nieuwe vakkennis helpt je om sneller, beter en leuker te werken. Jezelf ontwikkelen geeft frisse energie. De OOMT-coaches helpen je graag op weg. Bijvoorbeeld met loopbaancoaching of een persoonlijk ontwikkelplan. Kies een onderwerp en ontdek wat OOMT voor jou kan doen.


Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.