De werkplaats verandert. Verandert jouw werkgeverschap mee? - OOMT
Onderzoek

De werkplaats verandert. Verandert jouw werkgeverschap mee?

De opkomst van emissieloze voertuigen zet het aftersalesmodel van autobedrijven onder druk. Elektrische voertuigen hebben minder onderhoud nodig, maar vereisen specialistische vakkennis bij storingen en reparaties, blijkt uit recent onderzoek van BOVAG.

Niemand weet wat de toekomst brengt. Terwijl het EV-aandeel groeit, veroudert het wagenpark. Er komen meer nieuwe EV’s in de werkplaats, maar ook meer oudere auto’s met een verbrandingsmotor.
Wat is jouw strategie voor de toekomst? Hoe bereid jij jouw team voor op verandering? En welke eisen stellen de veranderingen aan jouw leiderschap?

De adviseurs van OOMT kennen de autobranche als geen ander. Ze kennen de praktijk en weten waar jij als werkgever tegenaan loopt. Bijpraten en sparren met een OOMT-adviseur geeft richting aan jouw toekomstplannen. Kies een onderwerp en vraag raak.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.