Autoverhuurmarkt groeit jaarlijks met 6 procent: groei jij mee? - OOMT
Onderzoek

Autoverhuurmarkt groeit jaarlijks met 6 procent: groei jij mee?


De autoverhuurmarkt in Nederland groeit tot 2030 met 6 procent per jaar. Omdat de samenleving flexibiliseert, neemt het aantal verhuurdagen toe. Particuliere klanten huren in de toekomst vaker een auto. Dat komt door stijgende aanschafprijzen van nieuwe auto’s, een daling van het aantal parkeerplaatsen en een toename van toerisme. Ook de zakelijke markt groeit. Vanuit het mkb en zzp’ers neemt de vraag naar bestelauto’s toe (bron: BOVAG/KPMG).

Is jouw bedrijf klaar voor deze marktontwikkelingen? Heb je voldoende medewerkers in huis om de groeiende vraag op te vangen? Hebben medewerkers de juiste kennis om particuliere en zakelijke klanten goed te adviseren? Een groeiende verhuurmarkt is een positieve ontwikkeling. Het is belangrijk dat jouw team meegroeit. Ook als het om vakkennis gaat. Met goed advies zorg je ervoor dat nieuwe klanten graag weer bij jou terugkomen. Zo versterk je jouw eigen positie binnen jouw eigen markt.


Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.