'Ik ben mijn garage begonnen in een paardenstal' - OOMT

‘Ik ben mijn garage begonnen in een paardenstal’

Paardrijden? Echt niet, dacht Jade. In deze aflevering van Mijn Voertuig & Ik vertelt ze hoe ze de leegstaande paardenstallen bij haar ouders omtoverde tot motorgarages. Met trots laat ze haar zelf gemonteerde Yamaha TZR50 lookalike zien én horen. Ook vertelt ze hoe het is om als jonge vrouw rond te lopen in een echte mannenwereld. ‘Het is soms wel eens pittig.’

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.