Trainingen voor de preventiemedewerker - OOMT

Trainingen voor de preventiemedewerker

Er is een grote variëteit aan trainingen en workshops voor de  preventiemedewerker. Er worden gratis cursussen Preventiemedewerker ‘Basis’ en ‘Gevorderd’ georganiseerd. En daarnaast hebben we ook online trainingen. Deze kunnen gewoon achter de computer, op de werkplek worden gedaan. Vaak ben je al binnen 20-30 minuten helemaal ‘bij’.

Preventiemedewerker Basis

De cursus Preventiemedewerker Basis is een opstartcursus voor iedereen die preventiemedewerker is of wordt. Een dag vol praktische tips en hulpmiddelen die direct toe te passen zijn. Eerdere cursisten gaven deze training gemiddeld een 8. Een aanrader dus! Deze cursus is gratis voor OOMT-aangesloten bedrijven en duurt 1 dag.

Meedoen? Aanmelden doe je hier.

Preventiemedewerker Gevorderd

Deze cursusdag is voor preventiemedewerkers die al 2 jaar ervaring hebben. De cursus Preventiemedewerker Gevorderd gaat dieper in op het motiveren van collega’s om aan veiligheid te werken. Deze cursus is gratis voor OOMT-aangesloten bedrijven en duurt 1 dag.

Deze training is ook interessant als je arbo-coördinator of KAM-coördinator (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu) bent, of als je lid bent van de Ondernemingsraad of de VGWM-commissie (Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Welzijn).

Meedoen? Aanmelden doe je hier

Training online: Veilig en Gezond werken

Even een snelle (opfris)cursus over de belangrijkste veiligheidsrisico’s en oplossingen? Deze online training van 30 minuten is een aanrader voor iedereen. Er komen vragen voorbij over herkenbare situaties. Van lichamelijke belasting tot het werken aan elektrische auto’s, van het omgaan met werkdruk tot gevaarlijke stoffen.

Meteen doen? Ga naar de online training

Training online: Lichamelijke Belasting

Deze online training over lichamelijke belasting duurt maar 15 minuten, en zou je bijvoorbeeld ook met het hele team na een werkoverleg kunnen doen. Je leert over goed tillen en zuinig zijn op je lijf. Kennis waar je een leven lang plezier van hebt. 

Start de training hier op.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.