Pensioen - OOMT

Pensioen

Er is een goede pensioenregeling voor onze branche, via het pensioenfonds Metaal en Techniek. Deze pensioenregeling is via de CAO geregeld en geldt voor alle werknemers in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche. De uitvoering van de pensioenregeling is in handen van MN.

Pensioenopbouw zien in pensioenplanner

Het pensioenfonds Metaal en Techniek heeft een pensioenplanner. Hiermee kunnen jij en je medewerkers zien hoeveel pensioen er is opgebouwd en wat de mogelijkheden zijn om (eerder) met pensioen te gaan.

Vragen over pensioen in de mobiliteitssector

  • Werknemers. Voor persoonlijk advies over pensioen kan je werknemer contact opnemen met de pensioenconsulent van PMT in de regio, of bellen met de klantenservice: 070 316 08 60.
  • Werkgever. Als werkgever kun je rechtstreeks contact opnemen met pensioenconsulent Jan-Willem van Bommel: 06 212 44 106

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.