Onderzoek tevredenheid medewerkers - OOMT

Trends in de mobiliteitsbranche

Onze branche is continu in beweging. Daarom onderzoekt OOMT regelmatig wat de nieuwste ontwikkelingen zijn, en waar behoefte aan is in de branche. Is jouw bedrijf voorbereid op de toekomst? Doe je voordeel met deze onderzoeksresultaten en stuur op tijd je strategie bij.

Onderzoek: Tevredenheid Medewerkers

Hoe tevredener medewerkers zijn, hoe minder snel zij hun bedrijf of de branche verlaten. En een lager personeelsverloop levert ook weer lagere wervings- en opleidingskosten op. Daarnaast zijn tevreden medewerkers productiever en zullen ze zich minder snel ziek melden door stressklachten. Het is voor bedrijven dus belangrijk om personeel tevreden te houden.

Dit zijn de thema’s die de tevredenheid van je medewerkers beïnvloeden

  • Het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden
  • Het tonen van goed leiderschap.
  • Het bieden van duidelijkheid, vrijheid en zinvol werk.

Snel schakelen in veranderende tijden, met OOMT-coaching

Je ziet in elk onderzoek naar onze sector terugkomen dat er veel gaat veranderen. Het is dan ook zaak om hier op tijd op in te spelen. Wist je dat je via OOMT gebruik kunt maken van OOMT-coaching? Je spreekt dan met een expert in je branche over de uitdagingen en mogelijkheden in jouw bedrijf. OOMT-coaching is gratis voor mobiliteitsbedrijven die zijn aangesloten bij OOMT.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.