Booster magazine - OOMT

Booster magazine

Om bij te blijven en te groeien in de mobiliteitsbranche, maakt OOMT voor jou twee keer per jaar het bewaarexemplaar Booster magazine. Dit magazine biedt je inspiratie, binding met je vakgenoten en een bron van kennis en ervaring. Het staat vol trends en ontwikkelingen uit de branche en geeft informatie over jouw eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Booster is hét magazine voor iedereen die mee wil gaan met de tijd en op de hoogte wil blijven in z’n vakgebied.

Booster editie 2024

Ga de uitdaging aan en beat boring! Leer nieuwe skills. Je werkt in de mobiliteitsbranche dus er zijn mogelijkheden genoeg. In de nieuwe editie van Booster magazine lees je er alles over. Maar ook over coureur Robin Frijns en zijn passie voor snelheid, waarom leermeester André onmisbaar is en hoe je een auto als legpuzzel in elkaar kunt zetten. Bekijk ook waarom techfanaat Richard Euro 5-katalysatoren in zijn MR2 wil. En wist je dat een autowrak 2 miljoen waard kan zijn? Dit en meer lees je in deze editie.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.