De mobiliteitsbranche in cijfers - OOMT

De mobiliteitsbranche in cijfers

Weet jij wat er speelt in ons werkveld? En hoe de arbeidsmarkt van de mobiliteitsbranche eruitziet?

Hier vind je belangrijke cijfers van de verschillende deelbranches in de mobiliteitssector. Deze zijn gekoppeld aan andere deelbranches. De cijfers geven bijvoorbeeld informatie over bedrijven en medewerkers. Maar ook over de dynamiek van de arbeidsmarkt. Zo kun je erachter komen hoeveel medewerkers er in de mobiliteitssector werken. Maar ook hoeveel mensen jaarlijks een bepaalde deelbranche verlaten en ergens anders gaan werken. En hoe zit het met de leeftijdsverdeling in een branche? Of met de diversiteit en het aantal mbo-studenten? Je kunt het hier vinden.

Makkelijk vergelijken

Wat dit nieuwe digitale platform bijzonder maakt, is dat je heel gemakkelijk verschillende deelbranches met elkaar kunt vergelijken. Misschien wil je wel weten hoe groot een gemiddeld bedrijf in de personenbranche is, vergeleken met de truckbranche? En wat is bijvoorbeeld de gemiddelde leeftijd van de medewerkers in een tweewielerbedrijf, ten opzichte van de caravanbranche? Je vindt het in duidelijke illustraties en grafieken. Zo zie je in een oogopslag wat er speelt in andere deelbranches. En kun je dit makkelijk vergelijken met jouw eigen deelbranche.

Hoe verhoudt de arbeidsmarkt van de mobiliteitsbranche zich met de andere branches in de sector Techniek, zoals de installatie of metaalbewerking? Een mooie benchmark met andere technische branches vind je hier.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.