Over connectivity - OOMT
November special

Smartphone op wielen

Slim verbonden

Connected cars zijn verbonden met het internet. Ze verzamelen data en informatie. Over de technische staat van de auto, de rijstijl van de bestuurder, het brandstofverbruik en op welke locaties het voertuig is geweest. Dankzij die data is het mogelijk onderhoudsvoorspellingen te doen. Of software-updates en diagnoses op afstand te verrichten. Wat betekent dit voor jouw manier van werken? Komen connected cars straks nog wel in de werkplaats?

Welke technieken kun je straks op jouw hefbrug verwachten?


Kicken op connectivity
Connectivity biedt de bestuurder veel gave mogelijkheden! Wist je al dat…

Nieuwe technologie van Audi
Audi's virtuele ruimteschip
Het navigatiesysteem van de nieuwe Volkswagen ID.3 projecteert virtuele pijlen op de weg

Nieuwe technologie werkt net ff anders

Nieuwe technieken beïnvloeden jouw manier van werken, dat is wel duidelijk. Onderhoud en reparaties uitvoeren verandert. Voor elke auto geldt dat vakkundig onderhoud alleen mogelijk is als je de auto zelf kunt uitlezen. Waar haal je de juiste technische informatie vandaan? En hoe zit het met OEM-data?

‘Over 800 meter staat in de bocht een auto met pech’. Dat is informatie waar je als bestuurder wat aan hebt! Hoe deze connected car technologie van de nieuwe Ford Puma werkt? Bekijk het hier!

Gaan auto’s zichzelf repareren?

Interessant voor leidinggevenden

Interessant voor medewerkers

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.