Klaar voor de toekomst? Af! - OOMT
Leerklimaat

Klaar voor de toekomst? Af!

Natuurlijk, de overgang van verbrandingsmotoren naar elektrische motoren is een enorme verandering. Maar er zijn ook moeilijkheden in de kleine dingen. Zo zijn er steeds meer sensoren en elektronisch gestuurde onderdelen. En er zijn veel onbekende fouten die je moet zien te vermijden. Weet jij hier al alles van?

Jij, als enthousiaste vakman of -vrouw, begrijpt dat je je steeds moet blijven ontwikkelen.

Maar je hebt ook een drukke baan.

Hoe pak je dat aan? Een OOMT-coach helpt!

 

Neem de leiding over je eigen loopbaan
Nieuwe banen ontstaan terwijl andere verdwijnen. Alleen basiskennis hebben is niet meer voldoende. Blijven leren is echt belangrijk. Ontdek de voordelen van je blijven ontwikkelen:

 

Scholing is de sleutel
Je hebt vast gemerkt dat er steeds hogere eisen worden gesteld aan jouw vaardigheden. Kun je de nieuwe ontwikkelingen niet meer bijhouden? Dan is het tijd om je te laten bijscholen.

Stel jezelf de volgende vragen:

Een OOMT-coach staat klaar om je kosteloos te helpen bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Bovendien ontvang je advies over welke trainingen of opleidingen het beste passen bij jouw wensen.

 

Wat is jouw toegevoegde waarde binnen je bedrijf?

Hoe wil jij je ontwikkelen binnen jouw vakgebied?

Ontdek het samen met je collega's tijdens de inspirerende workshop ‘Klaar voor de Toekomst’.

 

Blijf groeien
Voorkomen is altijd beter dan genezen. Zorg ervoor dat je up-to-date blijft en kies ervoor om je kennis te verdiepen of te verbreden. Door je te specialiseren word je een expert op jouw vakgebied. Hoe meer je je specialiseert, hoe belangrijker het is om regelmatig bijscholing te volgen. Wil je juist op meerdere gebieden inzetbaar zijn, dan is het verstandig om je kennis te verbreden. Vraag je af wat de beste keuze voor jou is en welk werk de beste kansen voor de toekomst biedt. Onze enthousiaste coaches helpen jou daarbij. Neem gewoon eens contact op met een OOMT-coach.