Op weg naar succes - OOMT
Groei verder

Op weg naar succes: jij en de mobiliteitsbranche

Naar school gaan, werken en natuurlijk chillen – jouw leven is altijd in beweging. Dat maakt het leuk, maar soms ook moeilijk. In je werk wil je flexibel zijn, lastige reparaties mogen uitvoeren en nieuwe dingen leren. Jij wilt een baan die bij joú past. Maar wat als je die nu (nog) niet hebt?

 

Misschien denk je soms: moet ik dit de rest van mijn leven doen? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet! Er is zoveel mogelijk! De mobiliteitsbranche wacht echt op jou – er zijn zoveel kanten die je op kunt na je studie… of tijdens het werkende leven zelf. Niets staat vast.

 

“Iedereen denkt dat het een makkelijk beroep is, maar ik ontdekte al snel dat er veel meer bij komt kijken.”

Kay Westhoff van Fietz

Lees zijn interview hier.

 

Tegenvallers horen erbij
En tja, niet elke dag is leuk. Iedereen heeft wel eens een baaldag. Op school of op het werk. Misschien snap je iets niet meteen, wil je andere werkzaamheden doen of voelt het alsof je achterloopt. Dat kan gebeuren maar er is een oplossing: niet opgeven. Vraag om hulp. Maak gebruik van de kennis van je leermeester, praat met een collega, je vrienden of vraag advies op school. Bekijk ook eens de ervaringen van andere BBL’ers:

 

Vooruitkijken = winnen
Geloof het of niet, maar jij werkt nu al aan je toekomst. De mobiliteitsbranche verandert heel snel. Er is veel werk. En dat niet alleen: het werk zelf verandert ook steeds weer. Dat betekent niet alleen dat er altijd iets te doen is. Er is altijd iets leuks te doen wat bij jou past. Ga dus door. Er zijn heel veel routes die naar jouw toekomst leiden. Jij bent een vooruitkijker.

Vooruitkijken = winnen

Op weg naar succes: jij en de mobiliteitsbranche.

Kijk vooruit