Meer vrouwen in overall - OOMT

Meer vrouwen in overall

Techniek een mannenwereld? Echt niet! Steeds meer meisjes en vrouwen rollen hun mouwen op en laten zien dat ook zij thuishoren in de werkplaats. Zo’n 14% van het werk in de techniek wordt nu gedaan door vrouwen. En terecht!

Vrouwen in de techniek brengen frisse en nieuwe ideeën. Ze zijn vaak heel precies, goed in plannen, en denken soms net even anders. En dat kan leiden tot heel goede oplossingen. Fysiek werk? Tja, soms kan het zwaar zijn, geven jonge vrouwen in de techniek toe. Maar je werkt altijd samen in een team, en technologie maakt het werk steeds makkelijker. Het allerbelangrijkste is dat jonge meiden zien dat ook vrouwen dit werk kunnen doen. Daarom zijn rolmodellen zoals Jade Nieman en Kelly Looman zo belangrijk.

‘Ik zou zijn gereedschap stuk maken, f*cking onzin!’

Jade Nieman over vooroordelen

Techniek gaat veel verder dan moeren en bouten. Techniek is veelzijdig en biedt veel carrièremogelijkheden. Technici zijn vakmensen. Man of vrouw.

Wil je doorgroeien?

Of vraag je je af of je werk wel bij je past?

OOMT-coaches helpen je verder!

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.